fbpx

Курсове по медитация

Шри Чинмой център предлага безплатни курсове по медитация в София, Пловдив, Варна, Бургас.

В нашите курсове по медитация, много хора са научили изкуството на медитацията и са получили много практически насоки, за да донесат повече щастие, мир и удовлетворение в ежедневния си живот.

Нашите курсове показват на участниците широк спектър от техники за медитация и дават представа за различни видове медитация. Така, в края на курса, всеки може да си направи собствена лична програма за медитация у дома.

Някои от нашите лектори провеждат семинари в много части на света в продължение на десетилетия и имат много знания. След въвеждащия курс от 4-6 седмици (1-2 вечери на седмица), ние предлагаме на тези, които се интересуват, един допълнителен курс за напреднали за задълбочаване на практиките на медитация.

Какъв вид медитация се преподава?

Семинарите и занятията се основават на учението на духовния учител Шри Чинмой.
Пътя на Шри Чинмой е свързан с духовното сърце.
Уводните курсове се фокусират върху изучаването на тишината в ума и дават възможност на участниците да изпитат истинско медитационно преживяване.
Курсовете не се основават на религия (т.е. членовете на всички религии или атеисти са добре дошли). 
В курсовете търсачите могат да получат вдъхновение да търсят собствения си вътрешен потенциал и собствената си вътрешна природа и така да намерят повече щастие.

Предстоящи курсове

За повече информация или за записване за курс, моля попълнете контактната форма.
Записване за курс
Споделете, за да има полза за повече хора:
Всички права запазени Meditation.bg