fbpx

Уикенд семинар по медитация с музика за медитация на живо в център Хармония

Дата
28.11.2020, събота, 15:00-18:00 ч.
29.11.2020, неделя, 10:00-14:00 ч.
Къде
Варна
Цена
В духа на древната йога традиция курсът е с ВХОД СВОБОДЕН
За информация
тел. 088 932 84 31
Място
София, Хотел Централ, бул. Христо Ботев 52
С радост бихме искали да ви предложим истинско изживяване на медитация. За начинаещите в медитацията семинарът предлага просто и практично въведение. За по-опитните е възможност за енергитизиращо групово изживяване на мир и вдъхновение с музика на живо, ръководени упражнения – концентрация, визуализации, мантри и музика за душата.

Елате и опитайте различни упражнения за медитация, чуйте някои ефективни препоръки за установяване на собствена практика у дома.
Срещите се провеждат в приятелска и спокойна среда, безплатни са и няма нужда да носите нищо. Ако имате някакви въпроси, ще се опитаме да ви отговорим.
Очакваме и специален гост от Австрия - Ушика Мукенхумер, 52 г., Залцбург, който медитира 30 години под ръководството на духовния учител Шри Чинмой. Ушика съвместява медитацията с тичане и свирене на традиционни индийски музикални инструменти. Преди почти месец той финишира на второ място в най-дългото сертифицирано многодневно бягане в света „Шри Чинмой Себенадминаване 3100 мили“. За силата на духа, преживяванията си там и други вдъхновяващи истории ще могат да чуят всички, които заявят присъствие във формата ни за записване.
Курсът се организира от хора с опит в медитацията, които медититрат от десетилетия под прякото ръководство и учения на духовния Учител Шри Чинмой. Всеки от нас медитира ежедневно и има познание за необходимостта от насърчаване на искреността, смирението и ентусиазма в медитативната и духовна практика. Заедно сме вдъхновили над 100 000 души от над 30 страни по света да започнат да се занимават с изкуството на медитацията. Като редовно практикуващи медитация, ние знаем стойността на груповата медитация и ще бъдем благодарни за възможността да споделим това вдъхновение с Вас.
Курсовете по медитация винаги се предлагат безплатно. Традицията за споделяне на духовни истини, прозрения и учения без никакви разходи датира хиляди години назад във времето, когато ведическите мъдреци за първи път започват да медитират и обмислят смисъла на живота. Духовността е първородното право на всяко човешко същество. Когато медитираме, ние откриваме собствената си вродена духовност и това откритие допринася за развиващото се съзнание на света - което е добро за всички! Ние, както и нашият Учител сме се научили на медитация безплатно, така че никога, на нито един етап няма да бъдете помолени да платите такса или да дадете дарение. Просто казано, ние, организаторите, сме получили толкова много в живота на медитация и това ни радва да го споделим. Надяваме се, че ще направите същото и ще споделите медитацията и ще я разпространите по-нататък.
Всички знаем стойността на спокойствието в нашия живот и предизвикателствата, които възникват в ежедневната ни медитационна практика. Когато медитираме в група, медитацията става много по-лесна. Това ни дава тласък за насърчаване да продължим със собствената си индивидуална медитативна практика у дома. Когато хората се събират, за да медитират в група, има специална енергия, която прави медитацията по-дълбока и по-мощна, което може да доведе до лични прозрения и по-ярък начин да видят и преживеят света. По време на този курс се създава групова среда, в която всички могат да се насладят на медитация заедно.
За повече информация или за записване за курс, моля попълнете контактната форма.
Записване за курс
Споделете, за да има полза за повече хора:
Всички права запазени Meditation.bg