fbpx

Едномесечен курс по медитация

Безплатен курс подходящ за начинаещи

Продължителност: 05 март до 31 март, два дни в седмицата, 19:00 - 21:00 часа

Когато хората се събират, за да медитират в група, има специална енергия, която прави медитацията по-дълбока и по-мощна, което може да доведе до лични прозрения и по-ярък начин да видят и преживеят света. В този едномесечен курс в групова среда, всички могат да се насладят на медитация и да научат повече за нея.
Медитацията означава
разговор с тишината.
Шри Чинмой
Курсът ще се проведе по програма, която е разработена, за да ви предложи дълбоко изживяване на медитацията. За начинаещите в медитацията, курса предлага просто и практично въведение. За по-опитните е възможност за енергитизиращо групово изживяване на мир и вдъхновение с музика на живо, ръководени упражнения - визуализации и мантри.
За повече информация или за записване за курс, моля попълнете контактната форма.
Записване за курс

За организаторите

Курса се организира от хора с опит в медитацията, които медититрат от десетилетия под прякото ръководство и учения на духовния Учител Шри Чинмой. Всеки от нас медитира ежедневно и има познание за необходимостта от насърчаване на искреността, смирението и ентусиазма в медитативната и духовна практика. Като редовно практикуващи медитация, ние знаем стойността на груповата медитация и ще бъдем благодарни за възможността да споделим това вдъхновение с Вас.

Бариди, София

Практикува медитация от 18 г. Завършил Политология. Изтичал е много маратони и ултрамаратони. Член на музикалната група "Пламъци на вдъхновението"

Вили, София

Присъединила се към духовен път "случайно" преди 8 г. 
Бизнес дама, която прилага на практика резултатите от медитацията.
„Ден без медитация
е нощ на себезаблуждение.
Ден без медитация
е битка на себеразрушение .
Ден без медитация
е полет отричане на реалността.“
Шри Чинмой

Защо курса е безплатен?

Курсовете организирани от нас винаги се предлагат безплатно. Традицията за споделяне на духовни истини, прозрения и учения без никакви разходи датира хиляди години назад във времето, когато ведическите мъдреци за първи път започват да медитират и обмислят смисъла на живота. Духовността е първородното право на всяко човешко същество. Когато медитираме, ние откриваме собствената си вродена духовност и това откритие допринася за развиващото се съзнание на света - което е добро за всички! Ние, както и нашият Учител сме се научили на медитация безплатно, така че никога, на нито един етап няма да бъдете помолени да платите такса или да дадете дарение. Просто казано, ние, организаторите, сме получили толкова много в живота на медитация и това ни радва да го споделим. Надяваме се, че ще направите същото и ще споделите медитацията и ще я разпространите по-нататък.

Форма за записване

    Да, желая да присъствам на Пробуждане на вътрешния глас, София 03 март 2022 *

    Съгласен съм сОбщите условия и Декларацията за личните данни*

    Споделете, за да има полза за повече хора:
    Всички права запазени Meditation.bg