fbpx

Изложба „Фонтан на изкуството“

Заповядайте на единствената по рода си изложба — изложба на медитативни картини от Шри Чинмой. Цветове и форми от висша реалност ще изпълнят релакс зоната на 3-ти етаж на МОЛ Пловдив Плаза с над 100 оригинални творби.
Експозицията включва няколко отделни жанра. Представени са рисунки на Птици-Души, излагани в Carrousel du Louvre, Париж, и поредица от акрилни картини „Джарна Кала“ със специални послания от художника, които имат за цел да вдъхновят и повдигнат съзнанието на зрителя.

20.01.2024 (събота) от 15:00 часа

Официалното откриване на изложба „Фонтан на изкуството“.

21.01.2024 от 15:00 часа

Медитативен концерт 
Елате и открийте красотата на изкуството – външна и вътрешна!

Delta Planet Mall, 1 етаж
20.01-18.02.2024
Вход: свободен
Организатор: Шри Чинмой Център България

Повече за изкуството на Шри Чинмой:
art.srichinmoy.bg
Духовното изкуство е спонтанно,
то съществува, за да ни извисява и просветлява.
 - Шри Чинмой
Източникът на творчеството на Шри Чинмой е медитацията в сърцето, когато умът става тих и творецът се докосва до мира, добротата и вдъхновението на сърцето. Превръщайки се в проводник на тези качества, той им дава визуален израз в пъстри композиции от цветове и форми.
През годините, в които живее на Запад, Шри Чинмой открива над 100 центъра за медитация по цял свят и служи като духовен водач на множество търсещи. Чрез медитация върху духовното сърце той учи как човек може да разкрие собственото си вътрешно богатство от мир, радост, светлина и любов. Шри Чинмой е съвременен духовен учител, посветил живота си на това да вдъхновява и служи на търсещите по-дълбок смисъл в живота.Чрез своите методи за медитация, своята музика, изобразително изкуство, книги и спортни постижения, както и усилията си за постигане на повече хармония в света, изпълнили целия му жизнен път, той ни предлага насоки за постигане на вътрешен мир и удовлетворение.
За повече информация или за записване за курс по медитация, моля попълнете контактната форма.
Записване за курс
За да имате наистина незабравимо медитативно арт-изживяване и отлично настроение, в духът на приятелско гостоприемство, с който се отличават събитията на Шри Чинмой център, организаторите са подготвили за вас:

ЛИЧЕН АРТ-ГАЙД

Ще имате на разположения гайд, който ако желаете, лично ще ви разведе, ще ви разкаже за спецификата на медитативните картини и ще ви сподели любопитни подробности за творбите на автора.

МЕДИТАТИВНА МУЗИКА

Като фон на изложбата през цялото време ще звучи приятна медитативна музика, която създава хубаво настроение. Също така ще можете да се насладите на медитативна музика на живо в галерията.
Всички права запазени Meditation.bg