fbpx

ЙОГА и ДУХОВЕН ЖИВОТ

интензивен курс по медитация

Дата:  21, 22, 24, 25 юни,  19:30 ч.

Място на събитието: София 

Информация: 088 891 8486 

Вход: Свободен с предварително записване до запълване на местата

- Древна духовна мъдрост за съвременния човек
- Опитай достъпни и ефективни медитативни техники
- Открий силата на тишината
- Музика за медитация на живо
- По методите на Шри Чинмой /на снимките/
„Медитацията не е просто спокойно седене за пет или десет минути. Тя изисква съзнателно усилие. Умът трябва да стане тих и спокоен. Същевременно трябва да бъде бдителен, за да не позволи на никакви объркващи мисли или желания да навлязат в него. Когато успеем да направим ума ясен и спокоен, ще почувстваме, че в нас изгрява едно ново творение. Когато умът е празен и спокоен и изцяло сме станали един празен съд, нашето вътрешно същество може да призове безкрайния мир, светлина и блаженство да се излеят в този съд и да го напълнят. Това е медитация.

Има голяма разлика в методите по медитация. Въпреки това накрая височината и дълбочината стават едно. Когато искаме да навлезем дълбоко в медитация, трябва да започнем своето пътешествие от духовното сърце. Трябва да чувстваме, че пътуваме много дълбоко в сърцето си. Пътуваме навътре, а не назад или надолу към краката. Под коленете започва нивото на несъзнателното. Ако чувстваме, че отиваме надолу, тогава ние не достигаме духовна дълбочина, а по-нисши нива на съзнание. Духовното сърце е необятно, така че няма предел на това колко дълбоко можем да отидем. Никога не ще успеем да докоснем неговите граници, защото духовното сърце олицетворява необятната Вселена, която виждаме, и в същото време то е по-голямо и обширно от Вселената.“
Ако търсите една по-дълбока връзка със себе си, този курс ще ви даде реалната възможност да откриете една непозната реалност.
За повече информация или за записване за курс, моля попълнете контактната форма.
Записване за курс

  Да, желая да присъствам на семинара 'Медитирай и живей различно' 17 януари 2022 *

  Съгласен съм сОбщите условия и Декларацията за личните данни*

  Регистрация

   Да, желая да присъствам на Пробуждане на вътрешния глас, София 03 март 2022 *

   Съгласен съм сОбщите условия и Декларацията за личните данни*

   Споделете, за да има полза за повече хора:
   Всички права запазени Meditation.bg