fbpx

Медитативен концерт "Зора-стремеж"

Варна 21.01.2024 от 15:00 часа, Delta Planet Mall
Пловдив 22.01.2024 от 19:00 часа, Радио Пловдив

Aspiration Dawn е група, вдъхновена от Шри Чинмой и неговата любов към мира и медитацията. Състои се от трима ученици на Шри Чинмой, свирещи на персийски уд, индийска танпура, африкански уду и индийски ситар. С музиката си те служат на човечеството, като му предлагат мир и възможност да се потопи във Вътрешната тишина.
Духовното изкуство е спонтанно,
то съществува, за да ни извисява и просветлява.
 - Шри Чинмой
Източникът на творчеството на Шри Чинмой е медитацията в сърцето, когато умът става тих и творецът се докосва до мира, добротата и вдъхновението на сърцето. Превръщайки се в проводник на тези качества, той им дава визуален израз в пъстри композиции от цветове и форми.
През годините, в които живее на Запад, Шри Чинмой открива над 100 центъра за медитация по цял свят и служи като духовен водач на множество търсещи. Чрез медитация върху духовното сърце той учи как човек може да разкрие собственото си вътрешно богатство от мир, радост, светлина и любов. Шри Чинмой е съвременен духовен учител, посветил живота си на това да вдъхновява и служи на търсещите по-дълбок смисъл в живота.Чрез своите методи за медитация, своята музика, изобразително изкуство, книги и спортни постижения, както и усилията си за постигане на повече хармония в света, изпълнили целия му жизнен път, той ни предлага насоки за постигане на вътрешен мир и удовлетворение.
За повече информация или за записване за курс по медитация, моля попълнете контактната форма.
Записване за курс
Всички права запазени Meditation.bg