fbpx

Концерт „Музика на сърцето“

Преживейте магията на Индия и усетете силата на медитацията с концерт „Музика за сърцето“.
Шри Чинмой Център има огромното удоволствие да организира концерт „Музика за сърцето“, който ще се състои на 11 ноември 2021 г., четвъртък, от 19:00 ч., в зала Оборище 5. Концертът е част от едноседмична програма, която представя изкуството и музиката на Шри Чинмой.

В атмосферата на изложбата от специална колекция от 102 оригинални картини „ПТИЦИ-ДУШИ“ публиката ще има възможността да се наслади на красиви мелодични пейзажи, които говорят на сърцето по начин, по който думите не могат да направят.

За музикантите Канала Ауер (ситар), Садананд Маги (табла) и Ушика Мукенхумер (тампура) това ще бъде първо посещение в България за концертно турне. В традиционен индийски стил те ще пресъздадат медитативните композиции на маестро Шри Чинмой – определено един концерт, изпълнен с огромна енергия и потапящ в нежна мелодичност.

🎶 НЕЗАБРАВИМО ПРЕЖИВЯВАНЕ

За да имате наистина незабравимо медитативно изживяване и отлично настроение, в духът на приятелско гостоприемство, с който се отличават събитията на Шри Чинмой център, организаторите са подготвили за вас:

🎁  Комплимент 1: АРТ-ТОМБОЛА
Като комплимент от организаторите, идвайки на концерта ще можете да се запишете в томбола и да опитате късмета си да спечелите голяма красива репродукция на картина на Шри Чинмой.

🛒  Комплимент 2: ОТСТЪПКА 27% ОТ АРТ-ЩАНДА
Ако решите да направите покупка - покажете на консултанта на арт-щанда изображението, което се намира най-долу на тази страница (изображението на фб-рекламата) и ще можете да използвате 27% отсъпка при своята първа покупка.

КОНЦЕРТ „МУЗИКА ЗА СЪРЦЕТО“

Очакваме Ви! Елате, отърсете се от ежедневието и подарете нов вид радост на сърцето си!

Медитативен концерт с индийски ситар, табла, табпура
СОФИЯ
11 ноември (четвъртък) 19:00 ч.

ГАЛЕРИЯ VIVACOM ART HALL, ул. Оборище 5


Местоположение на концерта: карта
ВАРНА
12 ноември (петък) 19:00 ч.

Радио Варна
бул. „Приморски“ 22, 9002 Приморски, Варна

Местоположение на концерта: карта
ПЛОВДИВ
13 ноември (събота) 19:00 ч.

БНР Радио Пловдив
ул. „Найден Геров“ 8


Местоположение на концерта: карта
ВХОД СВОБОДЕН

Организатор: Шри Чинмой Център - България, тел. 0895 794 971
Споделете, за да има полза за повече хора:
Всички права запазени Meditation.bg