fbpx

Концерт с медитативна музика на Шри Чинмой

Каним Ви на 6-ти юни на концерт с музика за душата. Групата “Пламъци на вдъхновението” ще представи медитативни композиции под звуците на хармониум, кавал и китара.

Дата: 6-ти юни 2020

Място на събитието: Ресторант Кринг 2, ул. Борис Христов 20

Вход: Свободен с предварително записване до запълване на местата

Музиката е вътрешният или универсалният език на Бог. Аз не говоря френски, немски или италиански, но ако се изпълнява музика от някоя от тези страни, сърцето й веднага навлиза в моето или моето сърце навлиза в нея. Тогава не е нужно външно общуване. Вътрешният контакт на сърцето е достатъчен. Сърцето ми общува със сърцето на музиката. И в това общение ние ставаме неделимо цяло.
Музиката притежава и същевременно е ключът, 
който отваря Дверите към Сърцето на Всевишния
Медитацията и музиката не могат да бъдат разделени. Когато плачем от най-големите дълбини на сърцето си за мир, светлина и блаженство, това е най-добрият вид медитация. След медитацията идва музиката, душевната музика, която пробужда и извисява нашето стремящо се съзнание. Всеки път, когато чуем душевна музика, получаваме вдъхновение и наслада. Само за миг музиката може да издигне съзнанието ни. Ако се молим и медитираме, ние несъмнено сме по-просветлени и по-удовлетворени от любителите на музиката, които не водят съзнателно духовен живот. Нека не се опитваме да разберем музиката с ума си. Нека дори не се опитваме да я усетим със сърцето си. Нека естествено и спонтанно оставим птицата на музиката да лети в небето на нашето сърце. Докато лети, тя безусловно ще ни разкрие това, което има, и което е. Това, което има, е посланието на Безсмъртието. А това, което е - преходът към Вечността.
За повече информация или за записване за курс, моля попълнете контактната форма.
Записване за курс

Форма за записване

    Да, желая да присъствам на Семинара Отвъд щастието*

    Съгласен съм сОбщите условия и Декларацията за личните данни*

    Споделете, за да има полза за повече хора:
    Всички права запазени Meditation.bg