fbpx

Курс по медитация "ПРОБУЖДАНЕ"

Дата
3 юли 2020, 19:00ч.
Лектор
Ангикар Джорджевич (Сърбия), изучавал изкуството на медитацията под личното ръководство на Шри Чинмой
В тази уводна лекция Ангикар Джорджевич ще сподели своя опит в съчетаването на медитацията с участие в редица ултрамаратони и преплуването на Ламанша.
Медитацията е пътешествие на себепознанието. Чрез успокояване на ума ние може да открием ключа към себепознанието и да осъзнаем кои сме в действителност. По пътя се учим как да постигнем мир и да бъдем щастливи, как ефективно да решаваме проблемите в живота си, и да осъществяваме най-високите си стремежи.
Темите в курса
- Древна духовна мъдрост за съвременния човек
- Достъпни и ефективни медитативни техники
- Музика за медитация на живо
За информация
тел. 088 891 84 86
Вход свободен
„Остани буден, напълно буден,
Божествено буден, върховно буден,
за да се възползваш максимално от живота.“
Шри Чинмой
Курсът се организира от хора с опит в медитацията, които медититрат от десетилетия под прякото ръководство и учения на духовния Учител Шри Чинмой. Всеки от нас медитира ежедневно и има познание за необходимостта от насърчаване на искреността, смирението и ентусиазма в медитативната и духовна практика. Заедно сме вдъхновили над 100 000 души от над 30 страни по света да започнат да се занимават с изкуството на медитацията. Като редовно практикуващи медитация, ние знаем стойността на груповата медитация и ще бъдем благодарни за възможността да споделим това вдъхновение с Вас.
Курсовете по медитация винаги се предлагат безплатно. Традицията за споделяне на духовни истини, прозрения и учения без никакви разходи датира хиляди години назад във времето, когато ведическите мъдреци за първи път започват да медитират и обмислят смисъла на живота. Духовността е първородното право на всяко човешко същество. Когато медитираме, ние откриваме собствената си вродена духовност и това откритие допринася за развиващото се съзнание на света - което е добро за всички! Ние, както и нашият Учител сме се научили на медитация безплатно, така че никога, на нито един етап няма да бъдете помолени да платите такса или да дадете дарение. Просто казано, ние, организаторите, сме получили толкова много в живота на медитация и това ни радва да го споделим. Надяваме се, че ще направите същото и ще споделите медитацията и ще я разпространите по-нататък.
Всички знаем стойността на спокойствието в нашия живот и предизвикателствата, които възникват в ежедневната ни медитационна практика. Когато медитираме в група, медитацията става много по-лесна. Това ни дава тласък за насърчаване да продължим със собствената си индивидуална медитативна практика у дома. Когато хората се събират, за да медитират в група, има специална енергия, която прави медитацията по-дълбока и по-мощна, което може да доведе до лични прозрения и по-ярък начин да видят и преживеят света. По време на този курс се създава групова среда, в която всички могат да се насладят на медитация заедно.
„Нетърсещия пие кафе
за да остане буден.
Търсещия пие съзнание-светлина
за да остане буден.“
Шри Чинмой
За повече информация или за записване за курс, моля попълнете контактната форма.
Записване за курс
Накратко за лекторите

Бариди, София

Практикува медитация от 18 г. Завършил Политология. Изтичал е много маратони и ултрамаратони. Член на музикалната група "Пламъци на вдъхновението"

Вили, София

Присъединила се към духовен път "случайно" преди 8 г. 
Бизнес дама, която прилага на практика резултатите от медитацията.
Форма за записване

    Да, желая да присъствам на Фестивал на медитацията*

    Съгласен съм сОбщите условия и Декларацията за личните данни*

    Споделете, за да има полза за повече хора:
    Всички права запазени Meditation.bg