fbpx

Mедитирай и живей различно

Научи основите на медитацията по методите на духовния учител Шри Чинмой:

Дата: 17-ти януари 2022

Лектор: Ушика Мюкенюмер, предприемач от Австрия и бегач на дълги разстояния

Информация: 0889 328 431

Вход: Свободен с предварително записване до запълване на местата

Ако искате да научите достъпни и ефективни медитативни техники, този курс ще ви помогне да установите редовност и да усетите ефектите от медитацията във вашия живот.
В приятелска среда ученици на духовния учител Шри Чинмой ще споделят своя опит от медитацията, създавайки групова среда, в която всички могат да се насладят на медитация заедно.
Шри Чинмой казва:
„Медитацията не е просто спокойно седене за пет или десет минути. Тя изисква съзнателно усилие. Умът трябва да стане тих и спокоен. Същевременно трябва да бъде бдителен, за да не позволи на никакви объркващи мисли или желания да навлязат в него. Когато успеем да направим ума ясен и спокоен, ще почувстваме, че в нас изгрява едно ново творение. Когато умът е празен и спокоен и изцяло сме станали един празен съд, нашето вътрешно същество може да призове безкрайния мир, светлина и блаженство да се излеят в този съд и да го напълнят. Това е медитация.

Има голяма разлика в методите по медитация. Въпреки това накрая височината и дълбочината стават едно. Когато искаме да навлезем дълбоко в медитация, трябва да започнем своето пътешествие от духовното сърце. Трябва да чувстваме, че пътуваме много дълбоко в сърцето си. Пътуваме навътре, а не назад или надолу към краката. Под коленете започва нивото на несъзнателното. Ако чувстваме, че отиваме надолу, тогава ние не достигаме духовна дълбочина, а по-нисши нива на съзнание. Духовното сърце е необятно, така че няма предел на това колко дълбоко можем да отидем. Никога не ще успеем да докоснем неговите граници, защото духовното сърце олицетворява необятната Вселена, която виждаме, и в същото време то е по-голямо и обширно от Вселената.“
Ако търсите една по-дълбока връзка със себе си, тези два месеца ще ви дадат реалната възможност да откриете една непозната реалност.
За повече информация или за записване за курс, моля попълнете контактната форма.
Записване за курс

  Да, желая да присъствам на семинара 'Медитирай и живей различно' 17 януари 2022 *

  Съгласен съм сОбщите условия и Декларацията за личните данни*

  Записване

   Да, желая да присъствам на семинара 'Медитирай и живей различно' 17 януари 2022 *

   Съгласен съм сОбщите условия и Декларацията за личните данни*

   Споделете, за да има полза за повече хора:
   Всички права запазени Meditation.bg