fbpx

Поточно предаване Songs of the soul на живо

Създаден от Inspiration Heart на 2020-05-19
Българската група „Пламъци на вдъхновението“, чиито изпълнения са вдъхновени изцяло от творчеството на маестро Шри Чинмой, бе част от поточно предаване на живо (Live Stream) от поредицата на продукцията Songs of the soul.
Всеки петък музикални групи, които през годините са били част от спектакъла на Songs of the soul, представят концерт с медитативна музика на живо от мястото, града, държавата, в която се намират. На 15 май групата „Пламъци на вдъхновението“ представи за всички невероятно изживяване онлайн.

Няма граници за вдъхновението, а когато споделено, то е още по-силно. Дори и формация като Songs of the soul намери начин за адаптация при тези обстоятелства, за да подклажда пламъка на вдъхновението в търсещите чрез тази група и всички останали международни групи, които се включиха.

Домакин на лайв стрийм събитието бе залата на Кринг Театър. Екипът на ресторант Кринг 2 предостави безвъзмездно висококачествено оборудване, благодарение на което онлайн излъчването и звукът бяха с кристално качество.
Човешката музика
храни витала на човечеството.
Божествената музика
служи на сърцето на човечеството.

- Шри Чинмой

Категории

Споделете, за да има полза за повече хора:
Всички права запазени Meditation.bg