fbpx

25 афоризма за щастие

Създаден от Inspiration Heart на 2020-03-16
За много хора щастието се крие в материалните ценности и притежания. Други намират щастието в успехите и постигането на целите. Трети осъзнават щастието като победа над самите себе си. Ние от meditation.bg вярваме, че щастието се крие в безкористната любов, а от там то става практично и плодоносно и увеличава силата си.
“Десетки свещи могат да се запалят от една, без да съкратят нейния живот. Щастието не намалява, ако се споделя.“ Буда

Малко хора притежават емоционална интелигентност и не остават подвластни на страха, съмнението и завистта - най-честите причини, които разрушават мира и щастието в нас. Но ако всеки ден се стараем да направим поне един човек щастлив, как би се отразило това на нас и на хората около нас?
Някои казват, че щастието е заразно. Затова бихме искали да споделим с вас 25 картички с различни афоризми за щастие, които може да споделите с близки и познати, с хора, на които държите, които истински обичате, или просто искате да стоплите сърцето на някой и да го видите как изглежда, когато се усмихва.

Подбрахме 25 афоризма за щастие, написани от духовния учител, познат още като Философ на мира, Шри Чинмой. Надяваме се, че чрез тях ще внесем доза щастие във вашия ден и че вие ще направите същото и ще я ръзпръснете по-нататък. За целта може да откриете всички видове картички напълно безплатно на следните места:
книжарници: Book Trading, Хеликон, 
ресторанти: Кринг 1 и Кринг 2
магазини: верига магазини за бижута Invoke, здравословни магазини Joy Day
Споделете, за да има полза за повече хора:
Всички права запазени Meditation.bg