fbpx

Ежеседмична публична медитация по методите на Шри Чинмой

Медитацията е от първостепенна необходимост в съвременния начин на живот.
Медитацията е повече от това да се чувствате спокойни. Медитацията отваря врати към вашите собствени скрити възможности и креативност. Медитацията ще ви позволи да откриете изворната енергия, която се намира дълбоко във Вас, така че да имате достъп до нея и да я споделяте с другите.

• Освободи се от напрежението в ума
• Последвай импулса на вътрешното пробуждане
• Научи повече за себе си

От 08.11 всеки вторник от 19:00 ч.
Пловдив, Капана, ул. Стефан Веркович 2

По време на срещата ще учиш мантри, ще медитираш с музика и в тишина, ще се потапяш в хилядолетната мъдрост на духовните писания.
„Отвъд словото и мисълта,
в реката на вечно сияйната светлина
сърцето ми се потапя.
Днес хиляди врати, залостени от векове,
са широко отворени.“
Шри Чинмой

тел. 0887832887

Вход свободен

„Нека медитираме“ се организира от хора с опит в медитацията, които медититрат от десетилетия под прякото ръководство и учения на духовния Учител Шри Чинмой. Всеки от нас медитира ежедневно и има познание за необходимостта от насърчаване на искреността, смирението и ентусиазма в медитативната и духовна практика. Заедно сме вдъхновили над 100 000 души от над 30 страни по света да започнат да се занимават с изкуството на медитацията. Като редовно практикуващи медитация, ние от „Нека медитираме“ знаем стойността на груповата медитация и ще бъдем благодарни за възможността да споделим това вдъхновение с Вас.
„Нека медитираме“ винаги се предлага безплатно. Традицията за споделяне на духовни истини, прозрения и учения без никакви разходи датира хиляди години назад във времето, когато ведическите мъдреци за първи път започват да медитират и обмислят смисъла на живота. Духовността е първородното право на всяко човешко същество. Когато медитираме, ние откриваме собствената си вродена духовност и това откритие допринася за развиващото се съзнание на света - което е добро за всички! Ние, както и нашият Учител сме се научили на медитация безплатно, така че никога, на нито един етап няма да бъдете помолени да платите такса или да дадете дарение. Просто казано, ние, организаторите, сме получили толкова много в живота на медитация и това ни радва да го споделим. Надяваме се, че ще направите същото и ще споделите медитацията и ще я разпространите по-нататък.
Всички знаем стойността на спокойствието в нашия живот и предизвикателствата, които възникват в ежедневната ни медитационна практика. Когато медитираме в група, медитацията става много по-лесна. Това ни дава тласък за насърчаване да продължим със собствената си индивидуална медитативна практика у дома. Когато хората се събират, за да медитират в група, има специална енергия, която прави медитацията по-дълбока и по-мощна, което може да доведе до лични прозрения и по-ярък начин да видят и преживеят света. „Нека медитираме“ създава групова среда, в която всички могат да се насладят на медитация заедно.
„Ден без медитация
е нощ на себезаблуждение.
Ден без медитация
е битка на себеразрушение .
Ден без медитация
е полет отричане на реалността.“
Шри Чинмой
За повече информация или за записване за курс, моля попълнете контактната форма.
Записване за курс
Споделете, за да има полза за повече хора:
Всички права запазени Meditation.bg